keskiviikko 31. elokuuta 2016

Go to Kusadasi or not?

Turkkilaiset härdellöi keskenänsä muutamaa viikkoa ennen matkaamme. Armeija yritti vallankaappausta, josta syystä olot Istanbulissa ja Ankarassa olivat ankarat hetken aikaa. Ilmeisesti etelärannikon lomakohteet olivat koko ajan rauhalliset, mutta kun on kyse amerikkalaisesta matkanjärjestäjästä, niin lopputulos oli kahden viikon pysähdysten keskeytys. Meidän risteilymme kohdalla ei kuulunut enää mitään risteilystä, joten sormet ristissä pidimme sen puolta että Kusadasi kutsuu. Niinpä me heräsimme aurinkoiseen aamuun Turkissa ja iloisina poistuimme laivasta kiertelemään katuja. 

Ainoa laiva satamassa tänään oli Jewel
 Kaupunki oli rauhallinen. Jopa liian rauhallinen. Suuri osa matkustajista jäi laivaan. Osa lähti toki Efesokseen (uhmaten kohtaloaan), joten hekään eivät olleet kaupunkia kansoittamassa tuossa vaiheessa aamua. Keskiviikko on markkinapäivä, joten yritimme etsiä markkina-aluetta. Kuulimme sitten joltain kanssakulkijalta, että markkinat on siirretty kauemmaksi keskustasta, lähelle linja-autoasemaa. Sinne emme halunneet kävellä, joten otimme kumijalan alle.
Missä kaikki on?
 Markkinoilta ei oikein löytynyt mitään kivaa, joten palasimme kaupunkiin ja kiertelimme vähän katuja, pysähdyimme juomaan, syömään kebabit ja hyödyntämään wifiin ja teimme jotain tuliaisostoksia lapsille.

Tänään ei sateenvarjoa tarvita joten sen voi ripustaa koristeeksi.


Ei ristin sielua missään

Herkkuhetki
 Vietimme rauhallisen ja leppoisan päivän rauhallisessa ja leppoisassa Kusadasissa ennen kuin päädyimme takaisin laivalle nauttimaan olostamme.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti