keskiviikko 24. elokuuta 2016

Mihin kevät katosi eli pikakelaus Jenkkireissusta

Jäin viimeksi rikkinäisen laukun kanssa lentokentältä paluuseen penkkaripäivänä maaliskuussa. Ripeästi toimien kaikki onnistuu; päiväunet, laukku tyhjäksi, bussilla keskustaan, ja takaisin uuden laukun kera Laukku-Calabresesta. Vanha jäi sinne korjaukseen, mutta pakko oli siis uuteen investoida. Meillä on nyt kaksi Rimowaa ja yksi Samsonite, kaikki spinnereitä, joten nämä kestäsnevät pitkään.

Illalla majoituimme lentokentän Hiltoniin josta käveimme aamuyöllä kentälle, Tällä kertaa selvisimme Lufthansasta ja Frankfurtista ilman Massimo Dutti -kenkärageeta, joten matka Tampaan sujui mainiosti. Autonkin saimme Tampassa Hertsiltä ongelmitta mutta sitten törmäsimme sellaiseen ruuhkaan, että noin tunnin matka hotellille triplaantui. Janoisina, ärtyisinä, väsyneinä ja kiukkuisina löysimme Orlandon International Driven Holiday Innin onneks suht helposti (navigaattori on ehdoton!) ja kun vastapäätä oli vielä Burger King, niin johan alkoi ilo irrota. Tosin ruokailun jälkeen meinasi ilo kadota uudestaan, kun sängystä löytyi veritahrainen tyynyliina eikä suihkua saatu kylppärissä toimimaan, koska se oli kierretty niin tiukkan kiinni, että isäntäkin hermostui. Sen verran kuulemma habaa olisi pitänyt talven jäljeltä löytyä.
Väsyneen ja nälkäisen matkailijan paras kaveri
Standard Twin with sofa

Holiday Inn International Drive
Kummasti hyvin nukuttu yö kuitenkin helpottaa oloa ja aamulla olimme jo aivan toisenlaisissa tunnelmissa. Toki kävimme tiukkaa keskustelua vastaanottotiskin leidin kanssa siitä, miksi emme valittaneet tyynyliinasta illalla jo, mutta vetosimme yli 24 tunnin hereillä olon aiheuttamaan tuskaan. Emmekä sinänsä vaatineet mitään. IHG hyvitti jälkikäteen jotain pisteitä yöstä tilille kuitenkin, että hyvä niin.

Koska olimme tulleet Jenkkeihin ostokset mielessä, niin suuntasimmekin Premium Outlettiin ja täydensimme vaatevarastomme seuraavaa vuotta varten.



Shopping, shopping


 Shoppailun lomassa onnistuin kompastumaan rotvallin reunaan (syytän somea, koska kuvasin ja kävelin yhtä aikaa), joten kesäinen pukeutuminen kostautui verisellä polvella. Sen lisäksi nilkka kipeytyi pahasti, mikä haittasi eniten illalla kun olimme koripallo-ottelua seuraamassa. Peli oli muutenkin tylsää seurattavaa, väki tuntui olevan enemmän kiinnostunut oheishärdellistä kuin itse pelistä. Eikä kipeä nilkka hirveästi auttanut keskittymisongelmissa.

Orlando Magic peli käynnissä
Seuraavaksi edessä viiden päivän Bahaman risteily Port Canaveralista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti