keskiviikko 24. elokuuta 2016

Enchanting Enchantment of the Seas

Koska tytär ei voinut lomailla pidempään kuin hiihtolomansa, ja risteilylle piti päästä, niin buukkasin meille ma-pe risteilyn Bahamalle Port Canaveralista, joka sijaitsee n tunnin ajomatkan päässä Orlandosta. Port Canaveralista olimme lähteneet kerran aikaisemminkin liikkeelle, keväällä 2012, jolloin teimme ihka-ensimmäisen risteilyn. Silloin paattina oli Freedom of the Seas.

Enchantment tekee pe-ma-bileristeilyjä ja sitten vähän rauhallisempia arkiviikonmittaisia Bahaman pyrähdyksiä. Enchantment on Royal Caribbeanin laivastossa poikkeuksellinen laiva, koska siihen on telakalla isketty jatkopala keskelle runkoa, jolloin pituutta saatiin n 50 m lisää. Eli koko laiva katkaistiin keskeltä kahtia, ja väliin lykättiin lohko. Oli kiva päästä katsomaan, miten se eroaa sisarlaivastaan Splendourista, jolla olimme juuri edellisen risteilyn syksyllä 2015 tehneet Venetsiasta.

Olin onnistunut saamaan meille yhden halutuimmista Junior Suiteista, eli seitsemännen kannen taaimmaisen hytin paapuurin puolella. Sen erikoisuutena on laivan JS-hyttien ainoana hyttinä, jossa on vaatehuone ja VALTAVA parveke.




Laiva teki vain kaksi pysähdystä, joista ensimmäinen oli laivayhtiön omalla saarella Coco Cayssä. Sinne rantauduttiin yhteysaluksilla. Saarella on tarkoitus viettää rentouttava rantapäivä, joten niin me teimme.


Toinen pysähdys oli Nassau, Bahamas, jota jenkit tuntuvat pitävän vaarallisena ja varsin turhana paikkana. Me kävimme tutustumassa Queen's staircaseen sekä etsimässä wifin.



Muutoin vain nautimme olostamme. Talvi oli rankka, joten rentoutuminen oli pääosassa.


Seuraavaksi vielä yksi yö ja päivä tyttären kanssa yhteistä lomaa Orlandossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti